Items:0
Totaalprijs:€ 0,00
Login
Wachtwoord
Onthoud me  
Nieuwe klant | Wachtwoord vergeten?

Snel en eenvoudig binnen ramen wassen:

Wij introduceren de Unger Stingray: Het makkelijkste systeem tot nu toe!

Met de revolutionaire Stingray biedt UNGER nu het meest efficiënte binnenreinigingssysteem ooit. 

             

Het reinigen van ramen aan de binnenzijde wordt daarmee ongeveer 25% sneller, waarbij gelijktijdig tot wel 39% reinigingsmiddel wordt bespaard. Een trap of ladder is ook niet meer nodig.

Reinigen tot 4,5 meter hoogte. Snel, simpel en veilig!                   
Kijk voor inspiratie naar onderstaande video:


INTRODUCTIEAANBIEDING:

Stingray complete set nu slechts € 175,00 (i.p.v. 249,00)

Nieuw:

Microvezeldoek met PVA
voor beter en sneller resultaat!

De beste microvezeldoek ooit!
volgens Vileda


Laat u verrassen door deze nieuwe microvezeldoek. Leverbaar in vier kleuren. Verpakt per 5 stuks.

Lees onderstaand meer over deze doek:

Toepassing:
PVAmicro is een combinatiedoek van PVA en microvezel. De doek is ideaal voor de sopmethode maar kan ook gebruikt worden met de spray methode. Dankzij de hoge absorptie en goede uitspoelbaarheid is de doek geschikt voor de reiniging van objecten met een gemiddelde tot hoge vervuilingsgraad. Voorbeelden zijn kantoren, horeca, sanitaire ruimtes, keukens, enzovoort. PVAmicro is ook ideaal voor de reiniging van glanzende oppervlakken.

Omschrijving:
De PVAmicro is een gebreide microvezeldoek met een lichte PVA coating. De microvezels behouden hun reinigende werking en de PVA laag vereenvoudigt het uitspoelen en zorgt voor een droog reinigingsresultaat.

Uw voordelen:
•Optimale microvezelreiniging – lichte PVA laag dekt gedeeltelijk de microvezels waardoor de microvezel reinigingsprestatie blijft behouden.
•Hoge absorptie – combinatie microvezel en PVA absorbeert tot 550% eigen gewicht.
•Homogene waterafgifte – meerdere m²’s reinigen met een optimale vochtigheidsgraad.
•Lage waterafgifte – streeploos reinigen zonder na te drogen. De PVAmicro geeft 50% minder water af dan een traditionele microvezeldoek.
•Eenvoudig schoon te spoelen – doek blijft langer schoon en verkleurt minder snel dankzij de PVA laag.
•Aangenaam gevoel – volume en zachtheid van de doek.
•Ideaal voor de sopmethode – goede absorptie en uitspoelbaarheid.

Specificaties:
•Materiaal doek - 80% polyester - 20% polyamide - Polyvinyl Alcohol coating.
•Maximale wastemperatuur is 95 graden, aanbevolen temperatuur is 60 graden.
•Levensduur - maximum van 400 wasbeurten bij het navolgen van de aanbevolen wasinstructies en geen gebruik van agressieve reinigingsproducten en bleekmiddelen.
•Direct contact met een hittebron vermijden.

Nieuw: Mascot Unique

MASCOT introduceert een nieuwe tweekleurige collectie werkkleding in 8 kleurencombinaties, 14 productvarianten en in verschillende materialen.

De naam van deze nieuwe collectie is MASCOT UNIQUE.

Deze collectie is breed en daardoor geschikt voor diverse soorten werkzaamheden binnen de bouw en industrie. Het assortiment bestaat uit werkbroeken, T-shirts, jassen, overalls en shorts.

Met deze variëteit kan een volledige outfit worden samengesteld, passend bij de persoonlijke stijl en werkomstandigheden. Door de vernieuwde pasvorm is er bovendien goede bewegingsvrijheid. De discrete reflectie zorgt voor extra veiligheid.

Nu verkrijgbaar bij Maburein: MASCOT UNIQUE: ultimate, comfort, identity.

Voor een overzicht van de complete Mascot Unique collectie kunt u kijken op: Mascot Unique Catalogus 

Voor alle prijzen van MASCOT UNIQUE: Prijslijst Mascot Unique 2013

Meer informatie over MASCOT UNIQUE:

De MASCOT UNIQUE collectie is breed en daardoor geschikt voor diverse soorten werkzaamheden binnen de bouw en industrie. Dat komt ook tot uiting in de verschillende normen die men kan terugvinden in de collectie, zoals EN343 (ademende, wind- en waterdichte kleding), EN342 (bescherming tegen kou), UV standaard 801 (bescherming tegen UV stralen) en Oeko-Tex® Standaard 100 (product bevatten geen stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid).

Industrieel reinigen van werkkleding
Een belangrijk aandachtspunt bij de aanschaf van werkkleding is de mogelijkheid om de kleding industrieel te wassen en te drogen. Met MASCOT UNIQUE is dit geen probleem, want alle producten zijn getest volgens EN ISO 15797 (Hohenstein Instituut) waar onder andere gekeken wordt naar krimp en kleurverandering. De testresultaten waren zeer positief en er werd ruimschoots voldaan aan de hoge eisen die er aan industrieel reinigen worden gesteld.

Comfort en duurzaamheid
Tencel is een materiaal dat de kleding zacht en daardoor comfortabel maakt. Daarnaast heeft Tencel verkoelende en vocht transporterende eigenschappen. Tencel neemt ruim 50% meer vocht op dan katoen, wat uiteindelijk resulteert in extra draagcomfort. De combinatie van polyester en Tencel zorgt ervoor dat de kleding slijtvast is en lang meegaat. Deze eigenschappen zijn uniek en baanbrekend voor werkkleding!

Pasvorm en functionele details
MASCOT UNIQUE is qua ontwerp ook toonaangevend. De kleding is voorzien van functionele details zoals verborgen knopen en ritsen, zodat deze geen schade aan andere producten kunnen aanbrengen. Dit is onder andere van belang voor de auto-, meubel- en machine-industrie. Wanneer u regelmatig knielende werkzaamheden verricht, dan zorgen de nieuw geconstrueerde kniezakken ervoor dat uw kniebeschermers altijd op de juiste plaats blijven zitten. De kledingstukken zijn voorzien van subtiele reflectieaccenten die voor extra veiligheid zorgen in een schemerige en donkere werkomgeving.

 

De nieuwe Quick en Easy: Automatisch doseren!

Quick en Easy:
- 1 Foamkop
- 1 waterpatroon
- 5 krachtige reinigers

Voordelen:
- Geen verspilling
- Razendsnel wisselen van reiniger
- Automatisch doseren
- Al het nodige aan je riem te dragen
- Geschikt voor interieur, sanitair en de keuken
- Aangenaam geparfumeerd

Duurzaam:
Cradle to Cradle gecertificeerd
EU-Ecolabel

Bel of mail voor demo, 06-25062928 of info@maburein.nl.

Bij aankoop van doosje met 6 vullingen 1 foamkop gratis!

Quick en easy in een demo filmpje: